Daar bouw je websites mee

Wat voor een website wil je laten bouwen?

Zoveel mensen, zoveel wensen. En zo is het bij het bouwen van een website ook. Om je niet onnodig op hoger kosten te jagen zijn er een aantal mogelijkheden. Deze staan hieronder beschreven maar op dit moment (januari 2022) beknopt. Laten we samen het gesprek aangaan om te beoordelen wat het beste bij jou past. 

Ondersteuning en audit

Heb je al een website maar zoek je ondersteuning? CCMP kan je website auditen om je opbouw, structuur, snelheid en SEO vriendelijkheid te controleren. 

Website in één dag

Hoe beter jij je huiswerk doet, hoe uitgebreider je website is. We starten 's morgens om 8 uur en eindigen om 17 uur. In die tijd gaan we je website helemaal bouwen zoals jij hem wilt hebben. Geen standaard templates maar maatwerk. Om 17 uur wordt je website opgeleverd. Heb je daarna nog wensen of aanpassingen dan worden deze via een strippenkaart verrekend.

Bedrijfswebsite medium

Wil je een medium bedrijfspagina voor jouw bedrijf dan is dit de goede keuze. Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Bedrijfswebsite large

Wil je een large bedrijfspagina voor jouw bedrijf dan is dit de goede keuze. Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Eenvoudige website

Maak gebruik van de CCMP websitekit en vul zelf je hele website op basis van standaard templates. Je hebt de mogelijkheid tot het aanpassen van kleuren en lettertype. Voor het menu en de footer krijg je drie verschillende mogelijkheden.

Hoe werkt een website van CCMP

CCMP bouwt de websites op basis van de Wordpress-engine. Wordpress heeft zich dubbel en dwars bewezen als een succesvol Content Management Systeem (CMS) voor ondernemers en kleine- of middelgrote organisaties. Meer dan 75 procent van de websites in de wereld is gebouwd met Wordpress. De community rondom dit succesvolle product is enorm waardoor het continue in ontwikkeling is.

Je kunt als bedrijf ervoor kiezen om te gaan werken met templates die je ergens aanschaft of gratis kunt downloaden. Helaas zit je hierdoor vast 'binnen de template' en zijn er duizenden andere websites met dezelfde vormgeving. Dat is geen succesnummer voor je vindbaarheid in Google. Ander veelvoorkomend probleem is de veiligheid. Door de enorme populariteit is Wordpress ook een geliefd doelwit van hackers. Je downloadt ergens een template of gratis plugin en vertrouwd op de eerlijkheid van de bouwers... toch?

CCMP bouwt websites op maat. Er worden voor iedere opdrachtgever een set templates gebouwd waarmee je je website kunt vormgeven. Sommige templates zijn voor jou als klant aanpasbaar, sommige staan helemaal vast. De combinatie tussen snelheid en flexibiliteit is belangrijk.

Website modules

Naast standaard website-functionaliteit zijn er modules die je kunt gebruiken om de beleving van je website te verbeteren, je vindbaarheid te verhogen of extra content aan te maken. De lijst met modules is niet compleet. Informeer naar de mogelijkheden.

GDPR Cookietoestemming plugin

Als je bezoekers om informatie vraagt of je plaatst bijvoorbeeld video's van YouTube dan ben je verplicht om aan de AVG wet te voldoen. M.b.v. deze externe plugin voldoe je aan deze plicht.

Google Schema module

Google vraagt steeds meer structuur in de informatie die websites aanbieden. Met de Schema module plaats je direct en snel de juiste schema's bovenaan iedere pagina.

Evenementen module

Module om je activiteiten en evenementen te beheren en in de vorm van een kalender weer te geven.

E-learning module

Module om je E-learning aan te bieden inclusief het toevoegen van beveiligde video's.

Call To Action module

Beheer al je CTA's in deze krachtige Call To Action module. Nooit meer foutieve verwijzingen en direct Custom Journey op je website.

SEO module

Module om je content nog beter te structureren voor zoek machine's.

Formulieren module eenvoudig

Eenvoudige formulieren module

Media organizer

Module om al je afbeeldingen en andere media te organiseren.

Review module

Laat klanten een review doen op je eigen website.

Route module

Voeg routes toe op je website op basis van GPX bestanden.

Video platform

Maak gebruik van je eigen videoplatform.

Webshop

Ga je veel producten verkopen? Dan is het verstandig om een 'webshop' - module te gebruiken.

Formulieren module uitgebreid

Uitgebreide formulieren module met koppeling naar andere producten.

Route module Plus

Uitgebreide module om routes weer te geven op de website inclusief horeca en POI.

Snelle content editor

Module om je content op de website sneller te bewerken.