Het bouwen van een website

Een website is onmisbaar voor ieder bedrijf. Gelukkig zijn er genoeg manieren om als ondernemer of organisatie zichtbaar te zijn op internet. Ook krijg je de mogelijkheid aangeboden om het zelf te doen of bouwt jouw reklamebureau ook nog even een website. Weet jij wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een technisch goede website?

Wordpress

Alle websites die door CCMP geleverd worden zijn gebouwd op Wordpress. Dit Content Magement Systeem is niet meer weg te denken en veel grote bedrijven werken op basis van dit CMS. Wordpress is kosteloos en wordt door een grote community onderhouden.

Dit zijn de mogelijkheden voor een website

De volgende websites worden aangeboden:

Website in één dag

Hoe beter jij je huiswerk doet, hoe uitgebreider je website is. We starten 's morgens om 8 uur en eindigen om 17 uur. In die tijd gaan we je website helemaal bouwen zoals jij hem wilt hebben. Geen standaard templates maar maatwerk. Om 17 uur wordt je website opgeleverd. Heb je daarna nog wensen of aanpassingen dan worden deze via een strippenkaart verrekend.

Bedrijfswebsite medium

Wil je een medium bedrijfspagina voor jouw bedrijf dan is dit de goede keuze. Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Bedrijfswebsite large

Wil je een large bedrijfspagina voor jouw bedrijf dan is dit de goede keuze. Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Eenvoudige website

Maak gebruik van de CCMP websitekit en vul zelf je hele website op basis van standaard templates. Je hebt de mogelijkheid tot het aanpassen van kleuren en lettertype. Voor het menu en de footer krijg je drie verschillende mogelijkheden.

Hoe werkt een website van CCMP

CCMP bouwt de websites op basis van de Wordpress-engine. Wordpress heeft zich dubbel en dwars bewezen als een succesvol Content Management Systeem (CMS) voor ondernemers en kleine- of middelgrote organisaties. Meer dan 75 procent van de websites in de wereld is gebouwd met Wordpress. De community rondom dit succesvolle product is enorm waardoor het continue in ontwikkeling is.

Je kunt als bedrijf ervoor kiezen om te gaan werken met templates die je ergens aanschaft of gratis kunt downloaden. Helaas zit je hierdoor vast ‘binnen de template’ en zijn er duizenden andere websites met dezelfde vormgeving. Dat is geen succesnummer voor je vindbaarheid in Google. Ander veelvoorkomend probleem is de veiligheid. Door de enorme populariteit is Wordpress ook een geliefd doelwit van hackers. Je downloadt ergens een template of gratis plugin en vertrouwd op de eerlijkheid van de bouwers… toch?

CCMP bouwt websites op maat. Er worden voor iedere opdrachtgever een set templates gebouwd waarmee je je website kunt vormgeven. Sommige templates zijn voor jou als klant aanpasbaar, sommige staan helemaal vast. De combinatie tussen snelheid en flexibiliteit is belangrijk.

Eigen templates

Snelheid en schaalbaarheid staat bovenaan de werkwijze van CCMP. Je bouwt een website niet eenmalig, het is de digitale entree van je bedrijf. Die moet toegankelijk zijn en makkelijk te vinden. Daarom worden de websites gebouwd op basis van templates die uniformiteit uitstralen en goed in elkaar steken. Snelheid is namelijk één van de eisen van SEO.

Zelf je website onderhouden

De website wordt zo gebouwd dat je zelf bepaalde content kan onderhouden. Maar niet alles wordt zo maar opengezet om vrolijk kleurtjes te wijzigen of de structuur aan te passen. Eigenlijk net als het werk bij een advocaat: je gaat toch ook niet zelf de brief opstellen? Webdevelopment is een vak apart.

Website Moneyglow
Website E Chopperleusden
Website Leusdenvooruit