Testimonials

De afgelopen jaren heb ik met veel mensen samengewerkt. De ene keer vanuit mijn agency, de andere keer als bandleider of dirigent. Ik waardeer het iedere keer weer om enthousiaste feedback te krijgen.
Leusden

Mark van Wegen

Cees heeft bij de opstart van E-Chopper Leusden binnen een heel korte termijn een complete, professionele website voor ons gerealiseerd inclusief online reserverings- en betaalmogelijkheden (www.e-chopperleusden.nl). Daarnaast heeft hij ook meerdere, in de regio Leusden/Amersfoort te rijden routes voor ons samengesteld, compleet met bijpassende fotografie. Hierdoor konden we snel en voortvarend met ons bedrijf van start en wisten onze klanten snel en gemakkelijk hun tours te boeken. Ook de doorontwikkeling van onze website heeft hij afgelopen jaar heel voortvarend en professioneel opgepakt. Cees toont een hoge mate van betrokkenheid, flexibiliteit, vernieuwing en creativiteit. In zijn werk gaat hij altijd voor het beste resultaat. We zouden Cees van harte aanbevelen voor website-ontwerp en (door)ontwikkeling!
Woudenberg

Robert van de Lagemaat

Cees heeft voor ons een website gebouwd die volledig aansluit op onze wensen. Voor bijna elk idee heeft Cees een oplossing en als hij niet direct een oplossing heeft gaat hij meteen opzoek en komt de oplossing alsnog. De communicatie verloopt fijn en de website wordt volgens planning gebouwd en opgeleverd.
Stoutenburg

Mariska van Ravenhorst

Cees heeft de website voor mijn bedrijf Moneyglow gebouwd. Vooraf maakte Cees een duidelijke prijsopgaaf. Na overeenstemming hebben we afspraken gemaakt over de planning. Doordat ik afhankelijk was van externe partijen voor het aanleveren van input voor de site liep het proces vanaf mijn kant wat vertraging op, Cees ging daar heel flexibel mee om. Dat was erg fijn. Cees heeft veel inhoudelijke kennis en houdt zijn kennis up-to-date, de technische kant heb ik dan ook in vol vertrouwen volledig aan hem uitbesteed. Tijdens het proces stemde Cees steeds met mij af of de lay-out van de website overeenkwam met mijn wensen en stuurde zo nodig bij. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de fijne samenwerking!
Elst

Kees Rosendaal

Je bent een ontzettende doordouwer, die dingen voor elkaar krijgt/maakt. En zich eigenlijk niet laat stoppen. Goud voor organisaties waar dingen voor elkaar gekregen moeten worden of doorbroken moeten worden. Als projectmanager (in tal van branches, zou je het volgens mij echt heel goed doen). Eén kwaliteit is in elk geval dat je je open stelt voor kritiek! Je bent absoluut niet bang bent om voor een groep te gaan staan, ondanks dat je weet dat je zult stotteren. Ik vermoed dat veel mensen die stotteren, de weg van de minste weerstand zouden kiezen en dingen gaan doen, waarbij ze niet voor een groep hoeven staan. En tot slot: je bent ook gewoon een hele aardige kerel die met z'n enthousiasme andere mensen ook vooruit brengt! (Ook als ze zelf misschien in eerste instantie nog geen zin hebben ;-))
Nijmegen

Maaike Lesger

Cees heeft een bak aan ervaring en kennis. Zijn kritische manier van denken en vragen stellen maakt niet alleen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, maar dat je ook zelf verdiepend gaat nadenken. Hij kan mensen in de actie en hun kracht zetten, waarbij hij het proces én het eindresultaat niet uit het oog zal verliezen. Cees heeft een natuurlijke manier van verbinding maken, iets wat menig organisatie/bedrijf in deze tijd hard nodig heeft; je gezien en gehoord voelen.
Ulft

Sander Berendsen

Cees is een muzikale en creatieve duizendpoot die als geen ander mensen mee kan nemen in zijn enthousiasme. De perfecte balans tussen product en proces.Hij geeft leiding, staat boven de muzikale materie, hij coacht, hij inspireert, heeft visie , staat open voor aanpassingen (na de repetitie) maakt een keuze en zet áltijd een extra stap. Cees is de ideale man om verenigingen, teams en individuen verder te helpen en komt het best tot zijn recht in (kortstondige) inspiratiesessies en projecten. Hij is expert in digitale muzieknotatie en het schrijven van arrangementen voor blazerssecties en orkesten (Dorico). Cees is als geen ander in staat om muziek en multimedia te verbinden aan theaterprojecten, groepsdynamische bedrijfsactiviteiten en aan studenten en docenten in het (beroeps)onderwijs. Cees is de ideale muzikale digicoach! Ik heb geprobeerd om deze feedback in alle zorgvuldigheid en eerlijkheid te schrijven. Als je vragen hebt dan meteen bellen en om verheldering vragen! Ik vind het zo tof met je. Dankjewel lieve vriend voor de gesprekken, de kwetsbaarheid, het vertrouwen, ons gezamenlijke podium en de energie! Sander
Utrecht

Patrick Meutstege

Cees: humor, scherp, geen blad voor de mond, gedreven, betrokken, enthousiast. Fantastische trombonist en als mens een plezier om mee samen te werken. Af en toe een kleine wervelwind in een bedrijf kan geen kwaad en als het tijd is om de boel te luchten: bel Cees, windkracht 10 door je organisatie!
Lemmer

Christina van der Bijl

De site ziet er fantastisch uit!! Ik ben er heel blij mee, en heel trots op! En dat mag jij ook best zijn, denk ik. Top! Heel erg bedankt voor alle creatieve en technische medewerking!
Doetinchem

Willeke van den Burg

Een zeer enthousiaste en bevlogen professional met het hart op de juiste plaats. Een man die er staat als het moet. Tijdens de voorstellingen ben je zo’n steady bandleider; fantastisch om mee te mogen werken!
Stoutenburg

Els Fokker

Cees, Ik ben jouw heel dankbaar, mede door jouw enthousiasme, betrokkenheid, en meedenken is Hiep en Hoera Kinderfeestjes nu al een succes. Ik die steeds twijfelde of ik wel voor mijzelf moest gaan beginnen. Totdat ik jouw een mogelijke naam voor mijn bedrijf appte, jij die hierna gelijk bent gaan kijken of deze nog beschikbaar was, de naam voor mij claimde en je mij vervolgens feliciteerde. Je bedrijf moet nu van start Els. Door jouw enthousiasme over mijn plan en jij tegen mij zei, ik help je erbij, het komt goed, ga het gewoon doen staat er nu een super gaaf bedrijf. Ik moest mijn bedrijf nog beginnen, alles uitdenken en bedenken. Ik had wel een aantal ideetjes, maar eigenlijk tijdens de bouw van de website is ook mijn bedrijf ontstaan. Ik kwam met ideeen, jij kwam met ideeen, jij dacht heel erg met me mee. Ik kreeg geregeld vragen van jouw waar ik over na moest denken. Jij doet veel voor jouw klanten. Het is niet alleen de website bouwen, maar ook hoe ik nadat de website klaar is zelf de site kan onderhouden. Je geeft veel tips. Dit doe jij dan bijvoorbeeld door filmpjes die jij zelf gemaakt hebt naar mij door te sturen zodat ik zelf aan de slag kan. Fijn contact, niks is te veel gevraagd, jij zoekt overal een oplossing voor. Jij zit vol creativiteit, dank je wel Cees voor de fijne samenwerking!