De leukste bladmuziek voor blaasorkesten

Sinterklaas

Sinterklaas staat weer voor de deur. Officieel komt de Sint en zijn Pieten aan op 16 november. Veel orkesten zullen dan Sinterklaasliedjes ten gehore brengen om met de kinderen samen te zingen. Voor harmonie en fanfare heeft CCMP een aantal leuke bladmuziek arrangementen met Sinterklaashits. Hieronder staan de Sinterklaas liedjes op een rij:

Sint Ahoy! – Warboel met Showfanfare DES

Sint Ahoy! is de nieuwste Sinterklaas hit van Warboel. Speciaal voor Harmonie en Fanfare schreef Cees Coenen het arrangement. Het is een combinatie van moderne swing en een vleugje typische blaasmuziek.

Sinterklaas Wie Kent Hem Niet – Het Goede Doel

Dit nummer was in de jaren 80 de grote hit van Het Goede Doel. In oktober 2013 heeft Cees Coenen een nieuw arrangement gemaakt van het stuk wat al eerder werd uitgebracht. Dit Up-Tempo arrangement kunt u beluisteren op

Bestellen? Klik hier. 

Van Je Een Van Je Twee – Warboel

Warboel speelt populaire kindervoorstellingen en zijn de aanjagers achter de intocht van Sinterklaas in Doetinchem. In 2012 wisten ze zelfs de Gouden Pepernoot voor de leukste intocht in de wacht te slepen. Speciaal voor deze intocht heeft Cees Coenen een arrangement gemaakt van het nummer Van Je Een Van Je Twee. Tevens is er een geweldige video opgenomen van het arrangement. Deze video staat rechts van deze pagina.

Bestellen? Klik hier.

Piet Pas Op – Warboel

Een andere hit van Warboel is het Sinterklaas meezing nummer Piet Pas Op

Bestellen? Klik hier.

De Sint Sing Along – Warboel

Drie leuke Sinterklaas meezingers in een medley vorm : Sinterklaas Is Jarig, O Kom Er Eens Kijken en Jongens Heb Je Het Al Vernomen. Het arrangement is zeer geschikt om tijdens het wachten op Sinterklaas, bij een bezoek of andere gelegenheid te spelen.

Bestellen? Klik hier.

Sinterklaaslied – Sint Ahoy – Warboel

De nieuwe Sinterklaashit 2013 : Sint Ahoy. Deze geweldige meezinger is een uptempo arrangement van het lied Sint Ahoy. Het arrangement wordt in de week van 14 oktober opgeleverd waarna een demo zsm op deze pagina verschijnt.

En verder?

In de aanloop naar Sinterklaas zullen er nog enkele arrangementen verschijnen van bekende Sinterklaasnummers. Blijf op de hoogte via onze website, Like onze Facebook pagina  of volg CCMP op Twitter