Projecten

Hierbij een portfolio van de opdrachtgevers van CCMP. Deze lijst is een greep uit de hele portefeuille aan werkzaamheden en geeft een mooi beeld van de veelomvattendheid van CCMP.

Groeten uit Leusden Citymarketing

'Leusden op de kaart' was de vraag van de burgemeester. Een bron van routes, horeca en highlights in en rondom Leusden gebaseerd op geografische informatie en foto. Het relationeel koppelen van data geeft een ontelbare schat aan mogelijkheden voor citymarketing.
Lees meer
Website Groetenuitleusden

Moneyglow

Moneyglow helpt vrouwen om hun financieel vermogen voor zich te laten werken en hiermee financiële vrijheid te creëren. De website moet vertrouwen en kennis uitstralen en het startpunt voor (online) trainingen in o.a. beleggen.
Lees meer
Website Moneyglow

Fantastisch Fietsen

Een platform voor actieve vakantievierders die met de fiets voor korte of lange tijd gaan reizen. De website bestaat uit routes, gear, reviews en overzichten met informatie.
Lees meer

E-Chopper verhuur Leusden

Een kaart meenemen op een E-Chopper is niet handig en alleen knooppunten zijn saai. Ik ben gevraagd om een app te ontwikkelen voor het digitaal beschikbaar stellen van routes op een smartphone. Hiermee werkt de smartphone als navigator.
Lees meer
Website E Chopperleusden

MTB Center Austerlitz

Begonnen als onderdeel van The Cycling Expert en uitgegroeid tot één van de grootste MTB verhuurders op de Utrechtse Heuvelrug. Aanbieden en reserveren van fietsen tot het inschrijven op trainingen. De website is het eerste contactmoment tussen de klant en het sportbedrijf.
Lees meer
Website Mtb Center Austerlitz

LeusdenVooruit

LeusdenVooruit is een nieuwe lokale partij in Leusden. Een mooie opdracht om een heldere en duidelijke website te realiseren waar iedere bezoeker kan lezen waarvoor deze partij staat.
Lees meer
Website Leusdenvooruit

Beautiful People Graafschap College

Maak in no-time een muzikale videoclip met medewerkers uit de eigen organisatie die een instrument bespelen of zingen. Een prachtig cadeau voor de gehele organisatie met de muzikale medewerkers in de hoofdrol!
Lees meer
Video Beautiful People Graafchapcollege

Hiep en Hoera Kinderfeestjes

Een vrolijke website bouwen die duidelijk weergeeft wat kinderen krijgen tijdens het vieren van hun feestje. De website is voorzien van een complete bestelmodule om je kinderfeestje te boeken of je 'feest-in-een-box' te bestellen.
Lees meer
Website Hiepenhoerakinderfeestjes

KlankByld

Voor veel zelfstandigen was de covid periode een moment om te herijken. Hoe breng je je passie voor muziek en beeld bij elkaar? KlankByld laat beide werkzaamheden bij elkaar komen en is een portfolio website van de kwaliteiten van Christina van der Bijl.
Lees meer
Website Klankbyld

Afscheid burgemeester Jan van Zanen

Burgemeester Jan van Zanen nam in september afscheid. Als groot liefhebber droeg hij de cultuur een warm hard toe. De gemeente Utrecht benaderde mij voor het realiseren van een afscheidsvideo met Jan als dirigent 'van de stad'.
Lees meer
video opdracht jan van zanen

Hofstay 195 B&B

De huidige website van B&B de Hofstay voldoet niet aan wensen van de eigenaar. De website is rondom het reserveringssysteem gebouwd. Een rebuild vindt plaats met integratie van het huidige reserveringssyteem.
Lees meer
Website Hofstay195

Uitgeverij Bladmuziek

Uitgeverij Bladmuziek is een uitgeverij die gespecialiseerd is in de verkoop van bladmuziek voor orkesten. De webshop is een plek waar verschillende soorten orkesten terecht kunnen voor een groot aanbod aan bladmuziek in alle stijlen.
Lees meer
Website Uitgeverij Bladmuziek

Fotosessie voorbeeldtuinen

Hoveniersbedrijf Fokker wil een aantal opgeleverde projecten zichtbaar maken op de website. Een strak ontworpen tuin heb ik gefotografeerd waarin het lijnenspel met het huis duidelijk in beeld komt.
Lees meer
Foto Sessie Voorbeeldtuinen

Solexverhuur Woudenberg

Solexverhuur Woudenberg verhuurt al jaren lang solexen en e-choppers. Tijd voor een nieuwe website en de uitrol van een compleet nieuw boekingssyteem.
Lees meer
Website Solex Verhuur Woudenberg

Conscious Discipline Nederland

Conscious Discipline geeft informatie over hoe je een kind vol zelfvertrouwen en veerkracht in het leven kunt zetten. De website was aan vernieuwing toe en is compleet herbouwd zodat deze volledig repsonsive is.
Lees meer
Website Conscious Discipline

Later als je Bigband

De website als reklamefolder voor opdrachtgevers en een multimedia presentatie van de band op één platform. De Later als je Bigband heeft een nieuwe website laten ontwikkelen die volledig responsive is en evenementen aanbiedt op basis van structured-data.
Lees meer
Website Later Als Je Bigband

Webinar Serenade project

In het corona jaar heb ik mijn kennis ingezet om bedrijven, orkesten en koren te begeleiden bij het zichtbaar blijven voor de buitenwereld. Hoe maak je een video, welke apparatuur en software gebruik je en hoe kom je tot een professionele productie?
Lees meer
Video Beautiful People Graafchapcollege

ProfilaZorg video

Profila Zorggroep wilde haar medewerkers bij elkaar brengen en bedanken voor hun inzet tijdens COVID. Een landelijke groep medewerkers ging de uitdaging aan voor het zingen in een digitaal koor.
Lees meer
Profila Zorggroep

Fokker Hoveniersbedrijf

Een website met als doelstelling om te laten zien waar hoveniersbedrijf Fokker voor staat. Aanleg en onderhoud van tuinen in alle soorten. Een beeldplan van stadstuin tot villa waarin de specialiteiten van het bedrijf in één keer zichtbaar zijn.
Lees meer
Website Gertfokker

Muziek in Leusden

Muziek in Leusden is een sociaal muzikaal platform waar docenten, verenigingen en instellingen kunnen samenwerken om muzikanten op te leiden of bij elkaar te brengen. Een combinatie van vraag-en-aanbod om alle culturele mogelijkheden binnen Leusden inzichtelijk te maken.
Lees meer
Website Muziek In Leusden

Dorp op Drift

Het muziekproject Dorp op Drift kan door corona niet plaats vinden. Door het inzetten van video en clicktracks kon ik voor het orkest een productie filmen over het ontstaan en de expansiedrift van Leusden.
Lees meer
Project Lisiduna Leusden

HaptoFrank

Fysiotherapeut Frank Vastbinder heeft zich verder gespecialiseerd in Haptotherapie. Een nieuwe praktijk met in het verlengde de website om de patient te voorzien van alle kennis rondom haptotherapie.
Lees meer
Website Haptofrank

Vind Je Lekker

Vergeten Groenten opnieuw op de kaart zetten is het doel van Vind Je Lekker. Bijzondere producten worden uitgelicht en gekoppeld aan recepten die je direct kunt bekijken vanaf de kraam. Scan de QR code en ontvang je boodschappenlijst voor de avond.
Lees meer
Website Vindjelekker

MTB verhuur midden Nederland

Je bedrijf opbouwen rondom een website was het doel van twee broers. Een gat in de markt: verhuren van MTB's op de populaire routes van Landgoed Den Treek. Reserveren zonder betalen en een keuze vooraf op basis van specificaties van een MTB.
Lees meer
Website Mtb Center Austerlitz