Daar bouw je websites mee

Projecten

Hierbij een portfolio van de opdrachtgevers van CCMP. Deze lijst is een greep uit de hele portefeuille aan werkzaamheden en geeft een mooi beeld van de veelomvattendheid van CCMP. 

Groeten uit Leusden Citymarketing

'Leusden op de kaart' was de vraag van de burgemeester. Een bron van routes, horeca en highlights in en rondom Leusden gebaseerd op geografische informatie en foto. Het relationeel koppelen van data geeft een ontelbare schat aan mogelijkheden voor citymarketing.
Lees meer

Moneyglow

Moneyglow helpt vrouwen om hun financieel vermogen voor zich te laten werken en hiermee financiële vrijheid te creëren. De website moet vertrouwen en kennis uitstralen en het startpunt voor (online) trainingen in o.a. beleggen.
Lees meer

E-Chopper verhuur Leusden

Een kaart meenemen op een E-Chopper is niet handig en alleen knooppunten zijn saai. Ik ben gevraagd om een app te ontwikkelen voor het digitaal beschikbaar stellen van routes op een smartphone. Hiermee werkt de smartphone als navigator.
Lees meer

Hiep en Hoera Kinderfeestjes

Een vrolijke website bouwen die duidelijk weergeeft wat kinderen krijgen tijdens het vieren van hun feestje. De website is voorzien van een complete bestelmodule om je kinderfeestje te boeken of je 'feest-in-een-box' te bestellen.
Lees meer

LeusdenVooruit

LeusdenVooruit is een nieuwe lokale partij in Leusden. Een mooie opdracht om een heldere en duidelijke website te realiseren waar iedere bezoeker kan lezen waarvoor deze partij staat.
Lees meer

Conscious Discipline Nederland

Conscious Discipline geeft informatie over hoe je een kind vol zelfvertrouwen en veerkracht in het leven kunt zetten. De website was aan vernieuwing toe en is compleet herbouwd zodat deze volledig repsonsive is.
Lees meer

Afscheid burgemeester Jan van Zanen

Burgemeester Jan van Zanen nam in september afscheid. Als groot liefhebber droeg hij de cultuur een warm hard toe. De gemeente Utrecht benaderde mij voor het realiseren van een afscheidsvideo met Jan als dirigent 'van de stad'.
Lees meer

Beautiful People Graafschap College

Maak in no-time een muzikale videoclip met medewerkers uit de eigen organisatie die een instrument bespelen of zingen. Een prachtig cadeau voor de gehele organisatie met de muzikale medewerkers in de hoofdrol!
Lees meer

Solexverhuur Woudenberg

Solexverhuur Woudenberg verhuurt al jaren lang solexen en e-choppers. Tijd voor een nieuwe website en de uitrol van een compleet nieuw boekingssyteem.
Lees meer

KlankByld

Voor veel zelfstandigen was de covid periode een moment om te herijken. Hoe breng je je passie voor muziek en beeld bij elkaar? KlankByld laat beide werkzaamheden bij elkaar komen en is een portfolio website van de kwaliteiten van Christina van der Bijl.
Lees meer