Dé kennisbank voor je zichtbaarheid op internet

Als ondernemer of freelancer moet je alle ballen in de lucht houden, ook op het gebied van websites en online marketing. Regelmatig publiceert  CCMP artikelen met kennis en informatie die interessant en noodzakelijk zijn om te weten. Naast de artikelen is er ook een uitgebreide begrippenlijst.

Het aanpassen van Meta Title en Meta Description

De meta-title en meta-description zijn belangrijk voor je vindbaarheid. De zoekmachines gebruiken deze zgn meta-data op de zoekresultaat pagina's. De combinatie van je URL, titel en beschrijving worden ook wel SERP genoemd. Voor het invoeren van de meta title of description zijn verschillende opties, dit hangt af van je website(bouwer) of template. CCMP werkt voornamelijk…

Wat is Facebook Link Image en Open Graph

Vaak vragen organisaties die hun pagina delen op Facebook of LinkedIn zich af hoe ze de afbeelding kunnen veranderen die getoond wordt. In de blog wordt meer uitgelegd over Facebook Link Image en de invloed op SEO.

Foto’s gratis bewerken met Squoosh

Optimaliseer je foto's gratis met Squoosh, een online app waarmee je razendsnel je snelheid kunt verbeteren en je foto's comprimeren.

Vertel je verhaal met video

Marketing met video is populair. Hoe vertel jij je verhaal met video? Een blog over mogelijkheden en (technische) valkuilen.