De leukste bladmuziek voor blaasorkesten
Eierjongens CD

Eierjongens maken CD voor Serious Request

Het Winterswijkse dweilorkest De Eierjongens bestaat in 2012 twintig jaar! In het kader daarvan heeft dit orkest een nieuwe CD, met de titel ‘Live 4 Life’ opgenomen. Het is een maxi-single geworden, met daarop drie nummers. Twee van de drie nummers op de CD zijn arrangementen van CCMP!

Het bijzondere aan deze nieuwe CD is dat de opbrengst voor 100% aan een goed doel wordt gedoneerd. Omdat het Glazen Huis van 3FM dit jaar in Enschede staat, hebben De Eierjongens Serious Request 2012 als goed doel gekozen. Voor kerstavond hopen ze alle 2000 geperste CD’s te verkopen, om op die manier een cheque van €10.000 te kunnen overhandigen in Enschede!  Alle CD’s zijn verkocht en daarmee wordt er een cheque overhandigt van van €10.000

De titels op ‘Live 4 Life’ zijn niet willekeurig gekozen:
1.     Sweat (grote hit in het oprichtingsjaar van De Eierjongens, 1992)
2.     Purple Rain
3.     Ik dans dus ik besta (hit van Het Goede Doel, nu dus ook vóór het goede doel)

De verkoop loopt goed; het overgrote merendeel van de singles is inmiddels verkocht UITVERKOCHT. Wil je nog in het bezit komen ‘Eierjongens – Live 4 Life’, bestel dan voor €5 de single via www.eierjongens.nl. Je steunt hiermee direct het Rode Kruis, in haar strijd tegen babysterfte.

Andere berichten in