Webdevelopment

Het bouwen van een website is meer dan alleen een installatie van Wordpress en een template. Een professionele website is gebouwd volgens een modern CSS framework, HTML5 en is toegankelijk. Haak je nu al af, dan zit je goed. CCMP zorgt ervoor dat je website voldoet aan de laatste eisen, snel is en goed gevonden wordt. Daar komt veel bij kijken en die zorg gaan we jou uit handen nemen.

Met jarenlange ervaring als adviseur, concultant en software-architect binnen de lokale overheid heb ik veel kennis opgedaan van online media. Deze kennis-opbouw heb ik voortgezet in het anticiperen in wereldwijde community’s van professionele agency’s en ontwikkelaars.

De projecten die ik oplever zijn gebouwd om schaalbaar te zijn waardoor uitbreidingen in de toekomst snel en goed kunnen worden doorgevoerd. Snelheid en toegankelijkheid gaan boven animaties. Toegankelijkheid is een eis vanuit een wereldwijd consortium. Google neemt deze eisen over en zal je website ‘afstraffen’ op het moment dat deze niet toegankelijk is waardoor je minder snel zichtbaar bent in de zoekresultaten,

Ben jij op zoek naar een goede en betrouwbare partner voor het bouwen van je website dan zit je bij mij goed. Ik ben flexibel en probeer mijn kennis over te dragen op jouw als klant zonder technisch te worden. Mijn rol is om voor jou een expert te zijn waarop je kunt vertrouwen en die samen jouw bedrijf verder helpt groeien.

Meest gestelde vragen

Je vindt hier de meest gestelde vragen over de dienst Webdevelopment. Mocht je vraag of antwoord er niet bij staan neem dan contact op.
Neem contact op

Alles wat met het realiseren van een website te maken heeft heet web development. Denk hierbij aan het technisch bouwen van een website met php, html en css.

Van web development hoef je echt niets te weten. Wel is het handig om te begrijpen hoe websites werken. Wil je zelf je texten en foto’s aanpassen dan moet je wel weten hoe je dit op de beste manier moet doen.

De websites die gebouwd worden voldoen voor een heel groot deel aan deze strenge eisen en dat wordt steeds een stukje beter.

Je website wordt gebouwd in Wordpress, een content management systeem waarin je zeer moderne websites kan bouwen.

Jouw website wordt op maat gemaakt; er worden geen theme’s gebruikt. Alle theme’s worden zelf ontworpen volgens de laatste standaarden. Dit levert een zeer snelle website op met schone code die goed vindbaar is in de zoekmachines.

Een website bouwen kost tijd. Afhankelijk van het aantal pagina’s dat je wilt hebben wordt er een template gebouwd. Weet je al welke kleuren je wilt gebruiken dan scheelt dat tijd. Misschien heb je alle afbeeldingen al. Je leest het al: hoe meer je weet en al gereed hebt, hoe sneller een website gebouwd kan worden. Dit scheelt in tijd en dus geld.