Video marketing

Een belangrijk onderdeel van marketing is video. De laatste jaren groeit dit aandeel enorm en je kan hiermee goede resultaten bereiken.

CCMP heeft een eigen videoplatform waarin je zelf video’s kunt uploaden. In de video kan je kiezen voor interactie met je bezoekers door bijvoorbeeld een pol te plaatsen in de video of bezoekers door te sturen naar de juiste informatiepagina.

Met een eigen CNAME kan je zelfs jouw video’s nog persoonlijker maken. De video’s krijgen dan een url met de naam van je website: video.ccmp.nl . Nu heb je je eigen ‘landinspagina’ waarmee je al je video’s kunt tonen aan de bezoeker. En zeg nog toch eerlijk: video.ccmp.nl/wat-is-video-marketing staat toch veel chiquer dan een lange naam met cijfers en letters op YouTube?

Meest gestelde vragen

Je vindt hier de meest gestelde vragen over de dienst Video marketing. Mocht je vraag of antwoord er niet bij staan neem dan contact op.
Neem contact op

Onder video marketing wordt verstaan het promoten van je product of dienst met behulp van een video. Meestal wordt hier YouTube of Vimeo voor gebruikt omdat je makkelijk video’s kunt uploaden en delen. Je kan ook gebruik maken van een eigen platform waarin je video’s bewaard. Op die manier kan je je eigen product, dienst of kennisartikel voorzien van een video waarin je nog beter de context uitlegt.

Met behulp van een CNAME kan je een eigen url maken voor jouw landingspagina met alle video’s. Heb je al een domeinnaam dan kan je een gedeelte daarvan doorsturen naar een andere website. Als voorbeeld is video.ccmp.nl ; doordat de domeinnaam anders is dan de standaard domeinnaam www.ccmp.nl wordt deze doorgestuurd naar een ander adres. Je kunt hier een landingspagina aanmaken met al je video’s.

Als je ervoor kiest om zelf je video’s te bewerken dan zijn er best veel mogelijkheden. Voor Apple gebruikers is Final Cut Pro X een zeer goede oplossing, maar betaald. Wil je gratis bewerken dan kies je voor iMovie. Heb je een snelle iPad dan is Luma Fusion een zeer goede editor. Luma Fusion wordt vaak ingezet bij het monteren op locatie waar snel edits gemaakt moeten worden.