Online marketing

Meest gestelde vragen

Je vindt hier de meest gestelde vragen over de dienst Online marketing. Mocht je vraag of antwoord er niet bij staan neem dan contact op.
Neem contact op

De term online marketing is een naam van alle marketingpraktijken die online plaatsvinden. Je boodschap die je wilt delen zijn zichtbaar op online kanalen zoals een website, facebook, instagram en tiktop. Het bereik van de boodschap is meetbaar.

De term offline marketing is het tegenovergestelde van online marketing: je brengt je boodschap over op de traditionele manier zoals kranten, folders, tijdschriften of promotie-teams.

Wil je meer weten over online marketing dan is de Marketingbijbel voor een digitale wereld van Bert Wassenhove een goed naslagwerk om meer te weten te komen over marketing op de online kanalen.

Een goed voorbeeld van online marketing is de website Groeten uit Leusden. Dit platform is volledig online met een actieve groep volgers op Facebook en Instagram. Zonder enige vorm van offline marketing heeft dit platform een volgers groep van meer dan 1000 mensen. Met één boodschap bereik je dus minimaal 1000 mensen.