Diensten

CCMP is een full-service digitaal marketingbureau. Wij kunnen uw project van strategie tot en met ontwerp, ontwikkeling en marketing aan. Lees hieronder meer over onze specifieke diensten.

Boek een strategy gesprek
Website Moneyglow

Webdevelopment

Voor het MKB en freelancers bouw ik websites die voldoen aan de eisen voor snelheid en toegankelijkheid.
Lees meer

SEO optimalisatie

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines zit niet alleen in je content. De technische structuur van je website staat boven de informatie die je aanbiedt.
Lees meer

Online marketing

Weet je niet hoe je online marketing moet aanpakken dan help ik je met het opstellen van je strategie.
Lees meer

Advies en consultancy

Begeleiden en adviseren van ondernemers bij hun online dienstverlening. Je kunt me inhuren als sparringspartner of als gesprekspartner tussen jou en je websiteleveranciers.
Lees meer

Video marketing

Het gebruik video als online marketing tool is bewezen: TikTok heeft een enorme vlucht genomen en wordt als marketingmiddel goed ingezet. Je kunt dus veel bereiken met video.
Lees meer

Fotografie

De rol van goede foto's is duidelijk: het geeft een enorme boost aan SEO. Te veel organisatie's gebruiken stockfoto's, hoe origineel is jouw bedrijf?
Lees meer

Ondersteuning

Veel ondernemers worstelen met Wordpress. Ze willen het graag zelf doen maar begrijpen de materie net niet. Gevolg is een ratjetoe aan content en veel te grote foto's. Je kunt dit ook uit handen geven.
Lees meer

Informatie architectuur

Voor alles wat gebouwd is wordt een plan gemaakt. Voor website en informatie is dat niet anders. Zorg ervoor dat je vooraf een architectuurplan maakt wat je wilt aanbieden en hoe je dit vastlegt met de bouw van je website.
Lees meer

Trainingen

Trainingen voor het gebruik van verschillende soorten software voor zowel web development als voor muziek.
Lees meer