Creatief Bureau

CCMP is een creatief bureau bij Amersfoort. In Stoutenburg om precies te zijn. Ben je op zoek naar een bedrijf dat jou helpt een professionele website te maken dan zit je goed. Rondom het bouwen van jou website bieden we een aantal diensten aan om uiteindelijk een mooi resultaat op te leveren waarmee jij verder kan en zichtbaar bent op de online media.

Geen marketing- of reclamebureau

Het klinkt heel stom om te zeggen wat we niet zijn. Maar laat het maar gelijk duidelijk zijn: CCMP is geen reclamebureau. Of doen aan snelle marketing. We doen graag mee aan projecten waar we echt kwaliteit kunnen leveren. Het delen van kennis hoe iets werkt en waarom je het zo moet aanpakken. Het eerlijke verhaal vertellen. Dan heb je vanzelf een goede marketing.

Combineren van creativiteit en techniek

Het bouwen van een website en het schrijven van code wordt vaak als saai beschreven. Maar hoe leuk is het als startende bedrijven een droomvlucht maken als ze kiezen voor kwaliteit en kennis? CCMP combineert techniek, creativiteit en kennis om snelle en schaalbare websites te maken.

Creatieve hub

Doelstelling van CCMP is om te dienen als een soort creatieve hub waarin gekozen wordt voor innovatief, creatief en cultureel ondernemerschap. Het verbinden van mensen met kennis aan projecten. Het gebruik maken van ons netwerk van freelancers die zich graag inzetten voor een goed product of service. Ik (Cees Coenen) ben namelijk ook dirigent en arrangeur en geloof als geen ander in dat we het samen kunnen doen. Zo werkt het voor mij ook in de muziek.

Wil je meer weten?

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de teksten op deze pagina aan te passen waardoor het nog niet helemaal duidelijk is wat CCMP doet. Neem dan gewoon even contact op, dan leggen we uit waar CCMP voor staat.

neem contact op