De leukste bladmuziek voor blaasorkesten
feest muziek carnaval

Bladmuziek voor carnaval

Op zoek naar leuke bladmuziek voor carnaval? Voor blaasorkest of fanfare bent u hier goed. Op CCMP.nl treft u een overzicht van blaasmuziek geschikt voor orkesten. Voor verschillende soorten bezettingen zijn arrangementen beschikbaar.

carnaval muziek voor harmonie en fanfare orkest

Voor harmonie en fanfare orkest zijn leuke arrangementen beschikbaar die in de optocht gespeeld kunnen worden. Recente hits maar ook popmuziek uit het verleden in mars tempo zijn als bewerking verkrijgbaar. Ieder arrangement wordt geleverd met extra partijen voor trombone in Bes, bariton euphonium in bas sleutel, bes-bas is G en F sleutel en es-bas. Bekijk alle bladmuziek voor carnaval in de online catalogus.

carnaval muziek voor dweilorkesten en blaaskapel

Het carnavals repertoire voor dweilorkest, blaaskapel of showband is erg uitgebreid. In de online catalogus staan arrangementen in verschillende stijlen. Zo vind u bladmuziek in Apres Ski stijl maar ook Nederlandstalige hits en meezingers. Voor dweilorkest of blaaskapel zijn twee verschillende soorten arrangementen.

  • Bezetting met hout- en koperblazers: saxofoon, trompet, trombone, bariton, bas en slagwerk
  • Bezetting met alleen koperblazers: trompet, trombone, bariton, bas en slagwerk

Voor saxofoon zijn er partijen voor altsax, tenorsax en baritonsax. De saxofoon partijen zijn zelfstandige partijen. Het is geen copy van trompet of trombone stem.

levering bladmuziek voor carnaval

Bestel de carnavalsmuziek via de online catalogus. Door de bestelling af te ronden ontvangt u de bladmuziek en een factuur. De arrangementen worden op staand A4 en in marsboekjes formaat uitgeleverd.

Op de website van Cees Coenen Music Productions staan YouTube opnames van verschillende soorten blaasorkesten die de arrangementen spelen. In de online catalogus staan per titel demo fragmenten die beluisterd kunnen worden.

 

Andere berichten in