Nieuws
De leukste bladmuziek voor blaasorkesten

Nieuwe website voor CCMP

7 juni 2016

De website van CCMP is op 7 juni geheel vernieuwd. De layout is aangepast en een productencatalogus zorgen ervoor dat alle informatie beter zichtbaar is.

Dirigent Kerstconcert Lisiduna met GKL

2 november 2015

Op zaterdag 12 december vindt het kerstconcert plaats van Lisiduna samen met het Gemengd Koor Leusden. Cees Coenen is gevraagd om voorlopig tot het eind van het jaar als dirigent werkzaam te zijn bij Lisiduna in Leusden..

Website gehackt

15 oktober 2015

Onlangs is de website gehackt. Helaas hebben we een oudere backup moeten terugzetten waardoor er verouderde informatie op staat. Heeft u een vraag, neem dan contact op via de contact pagina. E.e.a. zal spoedig worden opgelost.

Acht arrangementen voor sintvoorstelling Warboel

1 oktober 2015

De Sinterklaasvoorstellingen van Warboel zijn een groot begrip in de Achterhoek. Dit jaar worden de voorstellingen nog grootser door het toevoegen van een complete band met blazers. Speciaal voor voorstelling ‘De Pepernotenbakkerij’ heeft CCMP acht nieuwe arrangementen gemaakt voor blazers van de Sint-hits die tijdens de voorstelling gespeeld worden.

Tijdelijk muzikaal leider Skyblasters Big Band

1 mei 2015

De komende weken heb ik een aantal mooie klussen als Muzikaal Leider van de Skyblasters BigBand uit Baarn. Een BigBand met vooral een repertoire uit de popmuziek en een aanstekelijk enthousiasme. Meer info op www.skyblasters.org

Tsunami met een blaasorkest spelen?

17 januari 2014

Tsunami is de grote hit van Serious Request 2013. Maar is het ook speelbaar van een Marchingband? De moeite waard van het uitproberen

Scholen zingen Sinterklaaslied

14 oktober 2013

Alle kinderen in Borculo zingen het geweldige Sinterklaaslied Van Je Een Van Je Twee tijdens de intocht. Muziekvereniging de Volharding zal de kinderen muzikaal ondersteunen.

Sinterklaas bladmuziek

13 oktober 2013

Overzicht Sinterklaas bladmuziek voor harmonie, fanfare en dweilorkest

Wat is eigenijk een dweilorkest?

15 mei 2013

De afgelopen jaren ben ik vaak gevraagd om te jureren tijdens festivals voor dweilorkesten. Een leuke, maar ook zeer lastige klus. Lastig? Ja, lastig! Waarom?

Seven Nation Army

28 maart 2013

Seven Nation Army is een hit van de alternatieve rock band The White Stripes en uitgegroeid tot een Anthem theme in veel stadions. Ben L’Oncle Soul en Marcus Collins maakte een eigentijdse soul versie van het nummer, Cees Coenen bracht de verschillende stijlen samen.

Nieuws