Cees te gast bij Paul de Leeuw
De leukste bladmuziek voor blaasorkesten

Cees te gast bij Paul de Leeuw

[singlepic id=16 w=320 h=240 float=right mode=web20]Cees Coenen was op zaterdag 27 september te zien in het programma MooiWeerDeLeeuw! van Paul de Leeuw. Cees zijn wens was om een arrangement te laten maken van Soldaat van Oranje. Dit arrangement moest in stijl zijn van het orkest van Cor Bakker, een groot voorbeeld voor Cees.Op zaterdagavond 27 september is deze wens uitgezonden in MooiWeerDeLeeuw. Wilt u het fragment terugzien? Klik dan op deze link voor Windows Media Player. Via uitzending gemist kunt u ook terugkijken. Het fragment begint rond de 25 minuten.

Tekst website Paul de Leeuw:
Mooi! Weer de Leeuw – zaterdag 27 september 2008

Katja Römer-Schuurman kwam vertellen over haar rol in Het Wapen van Geldrop, het regiedebuut van haar man Thijs Römer. De film is vandaag in première gegaan op het Nederlands Filmfestival te Utrecht. Vanaf 2 oktober te zien in de bioscoop.
Ruben Komkommer bracht Erwin Vinke de fijne keepjes bij van het poppenspelen.
Kleikunstenares Nieneke Lamme, bekend van de Teleac cursus Thuis Boetseren, maakte een Boeddha van Paul.
Meer info over haar werk is te vinden op www.nieneke.nl
Cees Coenen kreeg een arrangement van de thema muziek van Soldaat van Oranje. Het arrangement is gemaakt door onze vaste arrangeur Dirk Keijzer.
Brigitte Kaandorp zong het nummer Kakken. Ter ere van haar 25 jarig jubileum als theatermaker komt 10 oktober a.s. de dvd-box Ik Ben Een Vakvrouw uit. Daarin alle theatervoorstellingen uit haar carrière tot nu toe.

Andere berichten in